Bli medlem – Just nu 2 månader för 200 kr!

Just nu är det avtalsrörelse! Desto fler vi är ju bättre avtal kan vi förhandla fram. Passa på att bli medlem idag så stärker du inte bara vår förhandlingskraft, utan du betalar dessutom bara 200 kr för de 2 första månaderna.

Så fungerar avtalserbjudandet

Enklaste sättet att slutföra din medlemsansökan är att bekräfta din ansökan genom att betala din första medlemsavgift via Swish! Medlem blir du från den första i den månad du söker inträde, oavsett när under månaden du söker.

Du kan ansöka om medlemskap direkt på vår hemsida. När du har genomfört ansökan kommer en QR-kod upp som du kan scanna med din Swish-app eller om du föredrar att skriva in det manuellt så kommer nummret också att stå. OBS! Kom ihåg att skriva in ditt personnummer i meddelanderutan så vi vet vem som har betalat! Har du inte Swish kommer du få en faktura på 200 kr istället.

Erbjudandet gäller från den 1 mars 2020 till den 31 augusti 2020.

Bli medlem


Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med din ansökan eller har du frågor hör av dig till vår medlemsservice Kontakten på 0771-10 14 00 eller kontakten@sef.se.

Varmt välkommen som medlem – med dig blir vi starkare!

Glömde du swisha vid inträdesansökan?

Om du genomfört inträdesansökan men glömde swisha hittar du QR-koden eller numret här! Scanna antingen QR-koden nedan med din Swish-app eller skriv in 1235382262 som mottagare och 200 kr som belopp. Kom ihåg att skriva in ditt personnummer i meddelanderutan så vi vet vem som har betalat!

OBS! Du måste fylla i inträdesansökan för att bli medlem. Du blir inte medlem om du bara swishar medlemsavgiften men inte fyllt i formuläret.

Har du inte Swish kommer du få en faktura på 200 kr istället. 

Därför är det viktigt att du är medlem

Du bidrar till ett bättre kollektivavtal! Desto fler vi är ju starkare är vår förhandlingsposition.

Du får rätten till och skyddet av kollektivatalet.

Du får ekonomisk ersättning vid strejk.

Du kan påverka på ditt jobb och i samhället.

Du får andra medlemsförmåner på köpet såsom:
   › Flera bra försäkringar
    Möjlighet att gå kurser på arbetstid
    Kunna ha koll på nya jobb med Jobbkollen
    Tryggheten att alltid ha någon att fråga om hjälp.

Bli medlem

Granskad: