Kollektivavtal

Kollektivavtal bidrar till sundare konkurrens i branschen. Hög kompetens, högt säkerhetstänk, bra villkor gynnar både företag och anställda. 

Köper du Fairtrade/rättvisemärkt kaffe eller andra produkter? Det är ganska många som gör det numera. De allra flesta vill ju inte att de som plockar kaffebönor, bananer eller andra saker ska bli sjuka på grund av dålig arbetsmiljö. Inte heller att de som jobbar ska utnyttjas med för dåliga lönevillkor. Visst är det så att våra villkor här i Sverige ser helt annorlunda ut, vi har det mycket bättre. Men, principen är densamma, de som arbetar ska ha schyssta villkor och en säker arbetsmiljö.  

Kollektivavtal - ett bra säljargument
Berätta för dina kunder att du har de bästa elektrikerna och att du är stolt och glad över det. Att ni kan erbjuda god service, hög kompetens = säkra installationer, att dina elektriker är certifierade och har precis den kompetens som krävs för uppdraget. Dina kunder kommer att uppskatta det! När du har tecknat ett kollektivavtal med Elektrikerförbundet får du också en dekal att sätta i dina marknadsföringsmaterial. Det blir som en kvalitetsstämpel på ditt företag, en bra signal till nya kunder.

Tillsammans kan vi se till att hela branschen blir både säkrare och är mera lönsam!

Mer info om kollektivavtal

Tillsammans reglerar vi elteknikens branscher. Här kan du läsa mer om:

1. Vad avtalet ger dig som arbetsgivare 

2. Vad avtalet ger dina anställda

3. Vilka branscher vi organiserar

4. Hur man får reda på mer

Ladda ned och läs

Därför har ditt företag nytta av kollektivavtal

I denna folder listar vi 5 bra skäl till varför just ditt företag ska teckna kollektivavtal. 

Ladda ned och läs

Uppdaterad: