Tävla med ditt ackordslag!

Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget. För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord

Allt du behöver göra är:

  • Registrera minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid
  • Ackordssedeln ska vara inskickad via Ackordswebben
  • Motivera varför just du/ni mäter på ackord

 

Så här tävlar du:

När du skickar in en ackordssedel via www.ackordswebben.se, skicka ett meddelande att ni vill vara med i ackordstävlingen i meddelandefältet i Ackordswebben samt en motivering om varför du/ni mäter och arbetar på ackord. Kriterier för att vara med är att sedeln har mätta ATL-rader och att ni använder Ackordswebben.

Exempel på meddelande:
Vi vill deltaga i ackordstävlingen. Vår motivering: "Ackord – högre lön, mer ansvar"

 

Vad vinner du?

Du vinner något som främjar sammanhållningen i ackordslaget, även arbetsledaren för projektet ska vara medbjuden. Minst 1 person från Elektrikerna ska vara med på aktiviteten för att främja samarbetet mellan ackordslaget och förbundet.

Exempel på aktiviteter:
5-kamp, bowling, middag, gokart

 

En vinnare från varje region utses av en jury som varje månad korar den bästa motiveringen. Dragningen sker i slutet av varje månad och kungörs första måndagen efter. Ackordsansvarig i regionen har i uppgift att kontakta det vinnande ackordslaget och ansvarig arbetsledare för att planera en aktivitet. Förbundet står inte för alkoholhaltiga drycker, vill man dricka alkohol står man för detta själv. Tävlingen fortlöper tillsvidare. Enligt Skatteverket får inte vinsten vara mer än 1 300 kr/person.

Kontakta oss vid eventuella frågor

Sprid tävlingen vidare på din arbetsplats

Ackordstävling

Skriv gärna ut tävlingen och sprid vidare bland dina arbetskamrater! Nedan finns tävlingsinstruktionerna sammanfattade på en A4-sida - klara att skriva ut.

Skriv ut ackordstävling

Uppdaterad: