Fotograf: Anna ledin Wirén

Nyheter från Elektrikerna

Här visas de senaste nyheterna från Elektrikerförbundet. Du kan läsa vad som är aktuellt från facket och nyheter och förändringar som kan vara bra att ha koll på.

 • Elektrikerna om regeringsöverenskommelsen

  – Jag är skarpt kritisk men alternativet är värre, säger Elektrikernas förbundsordförande Jonas Wallin.

 • Nu startar Elektrikernas demokratiska val med möjlighet att rösta digitalt

  Från och med klockan 18:00 ikväll startar möjligheten att delta i förbundets lokala val digitalt. Först ut är verksamhetskrets 8, övriga verksamhetskretsar kommer starta sina val allteftersom. Medlemmar som tillhör verksamhetskrets 8, som omfattar om...

 • Utökade försäkringsvillkor i din juristförsäkring!

  Nytt avtal tecknat med HELP Försäkring om utökade försäkringsvillkor! Alla medlemmar i förbundet har nu också rätt till obegränsat antal timmar juridisk hjälp som del av medlemskapet! Vi har också utökat med efterfrågade områden som täcks av försäkri...

 • Grattis till novembers vinnare i ackordstävlingen

  Vi gratulerar ackordslaget från Assemblin El i Eskilstuna med ackordsansvarig Dennis Garpestål och ackordslaget från Johansson & Björnström Elinst. AB i Boden med ackordsansvarig Erik Broström till vinsten och för bra motiveringar.

 • Vi presenterar: Peter Nordin, Verksamhetsledare i VK 15

  Under kommande veckor kommer vi att presentera våra verksamhetsledare, de lokala ledarna för en verksamhetskrets (VK), framröstade av medlemmarna som tillhör den kretsen. Denna vecka möter vi Peter Nordin som är Verksamhetsledare i VK 15, vilket omfa...

 • Ett år sedan samhällsbyggnadsbranschen samlades för att kraftsamla efter #metoo

  Idag är det på dagen ett år sedan bostadsminister Peter Eriksson samlade samhällsbyggnadsbranschen för en kraftsamling mot kränkande behandling i branschen. Mötet var ett resultat av #metoo och #sistaspikenikistan.

 • Nu har Elektrikerna en uppdaterad grafisk profil!

  I över 110 år har vi kämpat för högre löner och en säker arbetsmiljö. Vårt fackliga arbete fortsätter med nya förutsättningar. Vi ska vara ett fackförbund som står för öppenhet, jämställdhet, nyfikenhet, engagemang och yrkesstolthet.

 • Vi presenterar: Lars "Tintin" Pettersson, Verksamhetsledare i VK 2

  Under kommande veckor kommer vi att presentera våra verksamhetsledare, de lokala ledarna för en verksamhetskrets (VK), framröstade av medlemmarna som tillhör den kretsen. Denna vecka möter vi Lars "Tintin" Pettersson som är Verksamhetsledare i V...

 • Grattis till oktobers vinnare i ackordstävlingen

  Vi gratulerar ackordslaget från Midroc i Västerås med ackordsansvarig Michael Strandberg och ackordslaget från Eitech i Malmö med ackordsansvarig Håkan Persson till vinsten och för bra motiveringar.

 • Ledighet i samband med årsskiftet

  Du som jobbar under Installationsavtalet, kom ihåg att ansöka om ledighet före 1 december om du vill vara ledig i samband med jul-, nyårs- eller trettondagshelgen!

Uppdaterad: