Fotograf: Diana Oldenburg

Vår organisation

Elektrikerförbundets mål är schyssta arbetsvillkor för alla. Högsta möjliga lön när du arbetar och bra arbetsmiljö så att du kan komma hem hel och ren från jobbet. Vettiga arbetstider, regelbunden fritid och längsta möjliga semester. Rättvis ersättning när man saknar arbete eller har blivit sjuk och pengar till en bra pension när du har arbetat klart.

Svenska Elektrikerförbundet jobbar ständigt med att förbättra villkoren för våra medlemmar. Självklart kommer vi längst om vi är många som gemensamt visar vad vi står för. Som fackförbund blir vi aldrig riktigt nöjda. Visst har vi gjort massor som är bra både för våra medlemmar men också sådant som är bra för samhället i stort, men tiderna, omvärlden, branschen och jobben förändras hela tiden.

Då gäller det att inte bara hänga med, utan snarare att försöka ligga steget före. Arbetsgivaresidan tycker inte alltid som vi i alla villkorsfrågor. Vi försöker dock samarbeta kring viktiga områden som exempelvis utbildning, säkerhet etc. Det är också viktigt att se och förstå hur politiska förslag påverkar vårt arbetsliv och vår vardag innan besluten är fattade. Vi kan och vi ska givetvis vara med och påverka politiska beslut.

Du kan vara med och påverka! Som medlem i förbundet är du med och driver frågor i den grad du själv önskar. En medlem en röst, din åsikt är viktig. Du kan vara med och påverka vad Svenska Elektrikerförbundet ska driva för frågor både i och utanför förbundet.

För att lämna en motion - kontakta din verksamhetskrets eller fyll i formuläret direkt på vår hemsida här!

Din röst är viktig – bli medlem!

Granskad:
Kategorier: