https://www.folksam.se/forbund/elektrikerforbundet/medlemsspar

www.folksam.se/forbund/elektrikerforbundet/medlemsspar

Fotograf: Folksam

Medlemsspar – ett enkelt sparande med låga avgifter för dig som medlem

I samarbete med Folksam erbjuder vi dig som medlem i Elektrikerna ett riktigt bra långsiktigt sparande för exempelvis din pension.

Enligt pensionsmyndigheten behöver cirka 50 procent av svenskarna pensionsspara privat om de vill få 80 procent av slutlönen i pension. Därför erbjuder Elektrikerna sina medlemmar att spara långsiktigt med Folksam via Medlemsspar.

Du kan välja på två olika typer av sparande via Medlemsspar:

  • Medlemsspar Trygg – Folksam väljer
  • Medlemsspar Fond – Du väljer


Därför väljer du Medlemsspar Trygg

Folksam sköter placeringarna åt dig och du kan ta det lugnt även när det är oroligt på marknaden. Genom att Folksam placerar i en blandning av räntebärande värdepapper, aktier och fastigheter får dina pengar chansen att öka i värde på ett stabilt och tryggt sätt under lång tid, och historiskt sett har en placering hos Folksam givit god avkastning.

Därför väljer du Medlemsspar Fond

Du har stor möjlighet att påverka sparandet på ett sätt som passar dig. Hos Folksam väljer du bland utvalda fonder med olika riskprofiler. Välj ett sparande som motsvarar den risk som du är beredd att ta. Din startportfölj är en klimatvänlig medelriskportfölj. När du är igång kan du enkelt se hur det går för dina fonder och om du vill kan du enkelt byta fonder.


Medlemsspar är ett sparande som du startar själv på:

FOLKSAM.SE/ELEKTRIKERFORBUNDET/MEDLEMSSPAR

Uppdaterad: