Jobbkollen – Håll koll på nya jobb!

Trött på chefen? Pendlar du 2 timmar till jobbet? Dags att prova något nytt? På Jobbkollen har vi samlat alla lediga jobb som du kan söka digitalt inom elbranschen. Så att du kan ägna dig åt annat. Bara för medlemmar!

Att söka nytt jobb är både tidskrävande och omständligt. Man ska hålla koll på massor av jobbsajter. På Jobbkollen behöver du bara registrera ditt CV en enda gång – så gör Jobbkollen jobbet åt dig.

Våra yrken är framtidsyrken. Vår bransch kommer att fortsätta att växa och utvecklas. Och de arbetsgivare som inte sköter sig och inte värderar sina anställda tillräckligt kommer att ha svårt att rekrytera i framtiden.

Är du inte medlem – så bli medlem. Så får du tillgång till en verkligt smart tjänst som Elektrikerförbundet nästan är ensamma om att erbjuda sina medlemmar. För att använda medlemsförmånen Jobbkollen loggar du in på Mina sidor med hjälp av ditt BankID. Välkommen till Jobbkollen!

Mina sidor

När du söker nytt jobb, kom ihåg att alltid kolla så att företaget du söker till har kollektivavtal! Kollektivavtalet bestämmer vilka spelregler som gäller på din arbetsplats och är en garanti att du får rätt lön, semesterersättning, övertidsersättning, sjuklön, försäkringsskydd, avtalspension och arbetstidsförkortning med mera. Använd gärna Kollektivavtalskollen, en tjänst där du själv kan kolla om en arbetsgivare har kollektivavtal med Elektrikerna!

Kolla om företaget har avtal med Kollektivavtalskollen

Du är också alltid välkommen att höra av dig till vår medlemsservice Kontakten på 0771-10 14 00 eller kontakten@sef.se om du har frågor eller funderingar!

Granskad: