Fotograf: Anna Ledin Wirén

Din röst är viktig

I vår demokratiska förening är din röst viktig. Det är på medlemmarnas förtroende som vår organisation bygger vår gemensamma styrka som gör att vi fattar kloka beslut som leder till schyssta villkor för oss medlemmar, både nu och i framtiden. 

Som medlem i Elektrikerna kan du nominera och rösta fram representanter till förtroendeuppdrag i din avdelning både digitalt och på plats på årsmötet. Det betyder att du som medlem kan delta och göra din röst hörd oavsett om du har möjlighet att fysiskt närvara på årsmötet. I en demokratisk fackförening är medlemmarnas engagemang och delaktighet det bränsle som gör att facket lever och utvecklas. 

Information om röstningen i din avdelning kommer till alla medlemmar med rösträtt i god tid så du vet när du kan nominera kandidater till förtroendeuppdrag i avdelning och sedan när röstningen pågår.

Om du vill rösta eller nominera digitalt via e-demokrati loggar du in på Elektrikernas digitala valsida som du hittar på https://sef.easyvote.se. Du kan logga in antingen via BankID eller med hjälp av ditt personnummer och mobilnummer.

För att logga in med mobilnummer krävs det att vi har uppdaterade kontaktuppgifter till dig. Dina kontaktuppgifter kan du uppdatera på mina sidor under "Mina uppgifter".

Gå till valsidan


Passa på och gör din röst hörd!

Granskad: