Fotograf: Yrkesdörren

Yrkesdörren

Genom vårt samarbete med Yrkesdörren kan du göra en insats och öppna dörrar till arbetslivet för någon som är ny i Sverige men som har jobbat inom elbranschen tidigare. Vi är övertygade om att nyckeln till en framgångsrik integration går genom ett jobb. 

Att öppna dörrar till arbetslivet, att få ett jobb och arbetskamrater och ingå i en gemenskap är viktigt för alla människor. Därför är också rätten till arbete inskrivet i FNs deklaration om mänskliga rättigheter och i Sveriges grundlag.

Vi har valt att gå in i detta samarbete för fler ska få möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det är drömmen om en bättre vardag som driver människor från andra länder hit. Precis som drygt en miljon svenskar sökte sig till Amerika för hundra år sedan.

Det fina med Yrkesdörren är att Du kan göra en insats redan idag. Anmäl ditt intresse för att hjälpa till. Det kanske börjar med något så enkelt som en fika eller en digital träff. Dela med dig av dina erfarenheter och kontakter. Hur kan vägen till ett jobb se ut? Där kan du verkligen göra en insats.

Ge fler chansen att hitta till vårt yrke och känna den yrkesstolthet som vi alla känner. En timme av din tid kan vara någon annans första steg in på den svenska arbetsmarknaden.

Besök vår portal på Yrkesdörren och anmäl ditt intresse för att hjälpa till:

Yrkesdörren

Uppdaterad: