Delta i undersökningen på mina sidor

Delta i undersökningen på mina sidor

Medlemsundersökning inför valet 2022

Politik är viktigt för Elektrikerna och politiska beslut som fattas i Sverige påverkar Elektrikernas medlemmar. Därför försöker vi också påverka politiska beslut så att beslutsfattarna tar hänsyn till dig och din vardag. Vad tycker du är allra viktigast att Elektrikerna ska driva mot politiker? Svara på vår medlemsundersökning!

Publicerad:

Elektrikernas uppgift är att se till att alla medlemmar har det bra, både på jobbet och i privatlivet. För att lyckas med detta behöver vi teckna kollektivavtal med rättvisa löner och schyssta arbetsvillkor som omfattar hela branschen, men även påverka politiken så att beslutsfattarna tar hänsyn till elektriker och fattar beslut som förbättrar för våra medlemmar. Därför har vi facklig-politisk samverkan.

Inför valet 2022 vill Elektrikerna påverka partier och politiker i frågor som berör elektriker. Men det är ju självklart ni medlemmar som vet bäst vilka frågor som är viktigast för elektriker. Därför genomför vi nu en medlemsundersökning för att ta reda på vad förbundets medlemmar tycker är allra viktigast att Elektrikerna ska driva mot politiker.

Vi kommer sedan att formulera våra krav mot politikerna utifrån svaren från medlemsundersökningen. Vi förväntar oss därefter leverans av politiken i form av vallöften och genomförda reformer. Innan årsskiftet behöver förbundet få in svaren för att de ska komma med i utformandet av de politiska kraven.

Undersökningen tar cirka 5-10 minuter att svara på och är anonym. Du hittar undersökningen på mina sidor. Vi är väldigt tacksamma för att du tar dig tid att svara på frågorna.

Delta i medlemsundersökningen på mina sidor

Uppdaterad: