Ledigt jobb: Svenska Elektrikerförbundet söker vikarierande lokal ombudsman inom Region Mitt med placering i Solna

Svenska Elektrikerförbundet (SEF) är ett fackligt yrkesförbund som organiserar medlemmar inom områdena elinstallation, privata kraftverk, radio-tv, larm- och säkerhet samt serviceområdet.

Publicerad:

Svenska Elektrikerförbundet utlyser härmed ett vikariat som lokal ombudsman inom Region Mitt med placering i Solna. Vikariatet, som är på heltid, beräknas påbörjas den 3 januari 2022 och pågå fram till och med den 30 juni 2022 med en eventuell förlängning vid behov.

Du som söker tjänsten bör ha genomgått LO:s ombudsmannautbildning eller motsvarande och ha erfarenhet av fackligt arbete. Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Vi vill att du ska ha goda kunskaper inom arbetsrätt och god kännedom om kollektivavtal och prestationslönesystem samt om arbetsmiljö och arbetsmarknadslagarna. Det är viktigt att du har god samarbets- och initiativförmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Arbetstiden är oreglerad och lön och anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal. Tillträde sker efter överenskommelse med berörda parter.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av regionchef Michael Clysén, på 010-434 05 76.

Facklig kontaktperson är Patrik Ericsson: 010-434 05 79.

Ansökan med personligt brev och CV sänder du till: eleonore.eriksson@sef.se senast den 14 november 2021.

Uppdaterad: