Ledigt jobb: Kanslichef till förbundskontoret

Elektrikerna inrättar nu en ny tjänst som kanslichef vid förbundskontoret i Stockholm. Rekryteringen av kanslichef sker i samarbete med Sententia Rekrytering & Konsult. Följ länken nedan så finner ni annonsen för tjänsten och hur ansökan går till.

Publicerad:

Om tjänsten

Som kanslichef får du en koordinerande roll där du ansvarar för att utveckla verksamheten och medarbetarna och arbetet är av både strategisk och operativ karaktär. I rollen blir du involverad i och ansvarig för frågor som rör personal, administrativa processer, ekonomi- och avtalsfrågor, lokaler, vissa förhandlingar samt internkommunikation. Du kommer få 16 medarbetare på förbundskontoret som rapporterar till dig och du ingår i förbundets ledningsgrupp och rapporterar själv till förbundsordföranden. Som ledare för verksamheten kommer du att möta många olika uppgifter och ansvarsområden. Eftersom rollen är nyinrättad och verksamheten är under utveckling förväntas du vara med och se över men även driva och inspirera till att utveckla processer och rutiner.   

 

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning och önskvärt är någon form av ledarutbildning. Du har erfarenhet av arbetsledning på operativ och strategisk nivå sedan tidigare. Rollen bör ha varit av administrativ karaktär. Önskvärt är att du har erfarenhet av HR-relaterade arbetsuppgifter och det är också önskvärt med erfarenhet av att samordna och driva utvecklingsarbete. Erfarenhet av arbete i en medlemsorganisation eller liknande verksamhet är meriterande. Vi förväntar oss att du har god administrativ förmåga och god IT-vana samt förmågan att kommunicera och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person är du en god organisatör som också har förmågan att delegera, prioritera och skapa en arbetsmiljö där medarbetarna känner engagemang och delaktighet. Du är prestigelös och ödmjuk samtidigt som du är initiativrik och tydlig med förväntningar och resultat. Det är viktigt att delar våra värderingar och har förståelse för vårt uppdrag och hur vår verksamhet fungerar.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering är på vårt förbundskontor i centrala Stockholm. Anställningsvillkoren regleras i AFO-avtalet för tjänstemän.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får vara med och påverka och utveckla en ny roll. Hos oss får du vara med och företräda medlemmarna för att de ska ha det bra på arbetsplatsen – men också i samhället.

 

Ansökan

Frågor besvaras av Eva Andersson, tfn 0706-153230 eller Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44, Sententia Rekrytering & Konsult.

För fackliga frågor kan Carina Petersén kontaktas, tfn 010-4340521.

Registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se, gärna omgående men senast den 2 maj 2021. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök

Uppdaterad: