Fotograf: Anna Ledin Wirén

Elektrikernas kurser skjuts upp

Då det kommit skärpta lokala allmänna råd från Folkhälsomyndigheten som innebär att verksamheter bland annat ska skjuta upp fysiska möten som sker inomhus måste vi tyvärr ställa in våra planerade kurser på orter som har skärpta lokala allmänna råd.

Publicerad:

På orter med skärpta lokala allmänna råd måste vi ställa in alla kurser, möten och konferenser som inte är digitala så länge de lokala riktlinjerna gäller. På dessa ställen kommer vi också bara genomföra uppsökande verksamhet som kan ske utomhus.

Du som redan anmält dig till en kurs som var menad att genomföras under denna period på någon av orterna med skärpta lokala allmänna råd kommer få information om att kursen är inställd och kommer ha möjlighet att gå kursen vid ett senare tillfälle.

På de kurser som vi måste ställa in där du som medlem redan har begärt ledigt och inte tillåts att återgå i tjänst under den godkända ledigheten står förbundet för den ersättning som skulle ha utgått för kursen. Men försök i första hand att prata med din arbetsgivare om att återgå till jobbet som vanligt.

Granskad: