Fotograf: Anna ledin Wirén

Nyheter från Elektrikerna

Här visas de senaste nyheterna från Elektrikerförbundet. Du kan läsa vad som är aktuellt från facket och nyheter och förändringar som kan vara bra att ha koll på.

 • Vinnare i ackordstävlingen

  Vi gratulerar ackordslaget från Assemblin El i Luleå och ackordslaget från Eitech i Luleå som är mars månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikerförbundets medlemmar.

 • Vinnare i Ackordstävlingen

  Vi gratulerar ackordslaget från Assemblin i Varberg och ackordslaget från RAMs EL i Angered som är februari månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikerförbundets medlemmar.

 • Har du en idé som kan utveckla elteknikbranschen?

  Genom Schneiderfonden kan du ansöka om stipendium för ditt projekt inom elteknikområdet. Under 2019 uppmärksammar vi särskilt inspirerande projekt med hållbarhetsfokus inom områdena smarta hem, connected homes och energieffektivisering.

 • 6F-seminarium: Hur når vi jämställda löner i arbetarklassen?

  I en ny rapport inom 6F-projektet "Lönebildning för jämlikhet" redovisar rapportförfattaren Markus Kallifatides tre alternativa sätt att nå en halvering respektive utplåning av löneskillnaderna mellan kvinnor och män i LO-förbunden.

 • Möjligheten till skattereduktion gäller till 31 mars 2019

  Sedan den 1 juli 2018 får alla medlemmar i ett fackförbund en skattereduktion på 25 procent på sin medlemsavgift, men från och med 1 april i år tas avdragsrätten bort igen. Senast den 31 mars måste medlemsavgiften vara inbetald eller redovisad för at...

Uppdaterad: