Fotograf: Anna Ledin Wiren

Vill du vidareutbilda dig till industrielektriker?

Nu finns möjlighet att gå en kurs för vidareutbildning till Industrielektriker. Utbildningspaketet tillhandahålls av Installatörsföretagens utbildningsföretag INSU och är framtagen tillsammans av Elektrikerna och Industriarbetsgivarna.

Publicerad:

Industriarbetsgivarna och Elektrikerna har sedan ett antal år tillbaka ett arbete där vi tillsammans har tagit fram ett kompletterande utbildningspaket för dig som idag är installatörselektriker.

Industrielektriker är ett bristyrke så om du väljer att utbilda dig till det ser din framtid ljus ut. Företag inom industrin jobbar bland annat med stål, gruvor, massa/pappers- och betongindustri.

Arbetsuppgifterna som industrielektriker är blandade och även om det finns en planering över service och reparation av maskiner styrs ofta industrielektrikerns uppdrag utifrån vad som sker i industrin. Det är ett spännande, rörligt och varierande arbetet och är ofta fritt inom ditt team. Arbetstiderna kan variera och ge fördelen av längre sammanhängande ledighet eftersom industrier ibland arbetar i skiftlag.

Utbildningen hålls i Nyköping eller live via webben. Via länken nedan kan du få mer information om utbildningen och anmäla dig till vårens inplanerade utbildningstillfällen.

Vill du veta med om utbildningen kan du höra av dig till kontaktpersonerna på INSU:

Anders Bard, anders.bard@insu.se

Ronnie Eriksson, ronnie.erkisson@insu.se


Läs mer på INSU

Uppdaterad: