Ordförande Urban Pettersson önskar alla Elektrikernas medlemmar en fin sommar.

Fotograf: Anna Ledin Wirén

Sommarhälsning från Elektrikernas ordförande

Nu när sommaren har anlänt vill Elektrikernas ordförande, Urban Pettersson, vill ta tillfället i akt att önska alla medlemmar en trevlig sommar.

Publicerad:

Kära medlemmar,

Nu när sommaren äntligen är här vill jag passa på att skicka en varm hälsning och önska er en riktigt härlig sommar. Jag hoppas att ni kan njuta av en välförtjänt semester.

Som medlemmar i Elektrikerna gör ni ett fantastiskt jobb och jag är tacksam för ert arbete och engagemang. Era yrkeskunskaper är ovärderliga för samhället och en förutsättning för att den gröna omställningen ska lyckas. Vi är stolta över att ha er som medlemmar!

Passa nu på att koppla av, umgås med nära och kära och ladda batterierna inför höstens utmaningar. Vi har en avtalsrörelse framför oss som startar under hösten och förhandlas klart i vår.

Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för att säkerställa era arbetsvillkor och stärka elektrikeryrket. Nästa vår ska vi tillsammans göra allt vi kan för att få till så bra avtal som möjligt, men först ska vi njuta av sommaren och allt det har att erbjuda.

Jag vill även passa på att hälsa alla nya lärlingar välkomna till vår bransch.

Stort tack för ert engagemang och ert arbete. Ha en underbar sommar!


PS. Glöm inte att fråga dina arbetskamrater om inte även dom ska bli medlemmar i vår fantastiska fackförening.

 

Med vänliga hälsningar,

Urban Pettersson

Förbundsordförande Svenska Elektrikerförbundet

 

Uppdaterad: