Ledigt jobb: Administrativ chef

Är du en driven och trygg ledare som vill spela en nyckelroll i att leda, utveckla och effektivisera våra administrativa processer? Vi är en framstående fackförbundsorganisation som strävar efter att stödja och främja våra medlemmars rättigheter och intressen. Med ett dedikerat team och en stark vision arbetar vi för att skapa en positiv förändring i arbetslivet. Nu tillsätter vi en tjänst som administrativ chef med placering på Elektrikernas förbundskontor i Stockholm. 

Publicerad:

Om tjänsten

Elektrikernas administration är under utveckling och du kommer in i en spännande tid som kräver framåtanda och en vilja till att utveckla verksamheten utifrån organisationens behov och att anpassa verksamheten efter digitaliseringens möjligheter.

Som administrativ chef får du en central roll i att stödja och effektivisera Elektrikernas dagliga verksamhet och leder och utvecklar verksamheten och dess medarbetare. Tillsammans ansvarar ni för arbetet med våra interna administrativa processer som bland annat rör vårt medlemsregister, övergripande IT och administrationen kring exempelvis avtalsteckning, ärendehantering och konkurser.

Arbetsuppgifter

Du leder arbetet inom det nya administrativa teamet och arbetar målstyrt med både verksamhet och medarbetare. Teamet ansvarar för processer kring exempelvis ärendehantering, konkurser och yttranden, avgifter, avtalsteckning och studier. Inom verksamhetsområdet finns också IT och Dataskyddet.

Tjänsten har ett tydligt fokus på att driva, utveckla och säkerställa en god leverans. Du har personalansvar för ett tiotal medarbetare, varav några på distans från Sundsvall, som du coachar och stöttar för att säkerställa effektivitet och trivsel.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en ledande roll och stimuleras av utvecklingsprocesser och kan driva verksamheten framåt med verksamhetsnytta i fokus.

Du har relevant akademisk examen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt och har arbetat flera år med liknande arbetsuppgifter.

Du besitter mycket goda kunskaper om administrativa processer och har djup och bred erfarenhet av att arbeta med detta.

Du har ledarskapserfarenhet på operativ och strategisk nivå sedan tidigare med förmåga att inspirera samt dokumenterad erfarenhet av att leda i förändring och förändringsarbete.

Du har väl utvecklad kommunikationsförmåga och kan navigera genom ibland komplexa situationer och samarbeta över olika avdelningar och verksamhetsområden.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att agera beställare av tjänster från leverantörer och vi ser gärna du har god kännedom om IT och Dataskydd.

Erfarenhet av arbete i en medlemsorganisation eller liknande verksamhet är meriterande.

Vi erbjuder

  • En central roll i en organisation med starkt engagemang för medlemmarna.
  • Möjligheten att påverka och forma viktiga administrativa processer.
  • En stimulerande arbetsmiljö med utrymme för personlig och professionell utveckling.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering är på vårt förbundskontor i centrala Stockholm. Anställningsvillkoren regleras i AFO-avtalet för tjänstemän.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Andersson, Sententia Rekrytering & Konsult, 0706-15 32 30 eller eva.andersson@sententia.se.

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se gärna omgående men dock senast 27 februari 2024.

För fackliga frågor, välkommen att kontakta Monica Dahlberg på 010-434 05 36.

Ansök nu

 

Om Elektrikerna

Fackförbundet Elektrikerna (Svenska Elektrikerförbundet, SEF) organiserar Sveriges elektriker och är deras samlade röst i samhällsdebatten. Fackföreningen finns till för arbetstagare inom elteknikbranschen såsom starkströms-, svagströms-, hiss-, service-, data-, elektronik-, larm och energibranschen. Tillsammans kämpar vi för högre lön, bättre arbetsvillkor och trygga jobb. Elektrikerförbundet bildades 1906 och är ett av 14 förbund som ingår i samarbete med LO, Landsorganisationen Sverige samt del av 6F som består av Elektrikerna, Byggnads, Seko, Målarna och Fastighets. Förbundet är en demokratisk organisation som värnar om ett demokratiskt samhällssystem och bygger vår verksamhet på uppfattningen om alla människors lika värde. Idag har vi ca 22 000 medlemmar och cirka 3 000 förtroendevalda.

Välkommen till oss – facket med kraft!

Uppdaterad: