Verksamhetskrets 10: Arbetsplatsbesök under våren 2022

Under våren 2022 har det gjorts flera arbetsplatsbesök i verksamhetskrets 10, som omfattar områdena Bohuslän, Skaraborgs län, södra Älvsborg och Hallands län. Här kan du läsa om några av dem.

Publicerad:

Vi gjorde ett arbetsplatsbesök vid Stenportskolan och besökte montörerna från Bravida som jobbade med nybygget. Den ledande montören Rasmus Martinsson visade oss runt i centralerna.

Filsbäck utanför Lidköping fick också ett besök. Daniel Augustsson från Bravida Lidköping var på plats och håller hårt om ATL-listan. Åtta lägenheter byggs nu med fin utsikt.

Alfred Svensson från Vallebygdens Elektriska fick ett oväntat besök. En glad elektriker som för dagen var i Skövde och installerade.

Gustav Carlqvist från Brion i Lidköping håller på med bostadsbygge i trädgårdstaden/Skövde och fick ett besök.

Trädgårdstan i Skövde växer och Bravida Skövdes montörer fick ett besök. Några fastnade på bild och var glada även om väggarna med klinker för dagen var hårda att borra i.

Ett gött och glatt gäng på Söne El i Lidköping har haft UVA möte. Många frågor bollades som exempelvis frågor om framtiden i branschen och utvecklingen i samhället.

Bravida Trollhättans Michael Norberg och Sharmarke Ahmed fick ett besök. Glada att våren och värmen äntligen är på väg.

Uppdaterad: