Fotograf: Diana Oldenburg

E-intro hösten 2020

Inbjudan till

E-Intro

Facklig introduktion

Publicerad:

Din arbetsplats är viktig. Vi spenderar en stor del av vår vardag på våra jobb och ute på våra arbetsplatser. Våra jobb påverkar även mycket av vårt liv utanför jobbet.

Det är viktigt att du som arbetstagare kan känna dig trygg i din anställning. Det behöver vara ordning och reda i företaget. Det behöver även finnas kollektivavtal och lagar som reglerar våra arbetsvillkor.

Därför erbjuder vi dig möjligheten att under en dag få information om vad det innebär att vara medlem i Svenska Elektrikerförbundet.

Du får bekanta dig med organisationen, lära känna några av oss som är anställda eller är förtroendevalda. Vi går också igenom vilka försäkringar som ingår i medlemskapet.

Både medlemmar och ickemedlemmar får gå.

Kursen är kostnadsfri och Elektrikerförbundet betalar Studiestipendium till deltagare. Dagens förtäring ingår! Vid specialkost, ange detta anmälan.

Sök ledigt enligt Studieledighetslagen §3 hos er arbetsgivare så fort som möjligt. Om arbetsgivaren har synpunkter på utbildningen eller uppdraget så be att han/hon hör av sig till någon av personerna nedan för svar. Det är Elektrikerförbundet som kallar och även svarar på frågor om denna utbildning.

Ta chansen att lära dig mer om dina rättigheter och skyldigheter!

Datum:   29 oktober 2020 kl 08:00 – 16:00
Plats:      Ronneby Brunn, Brunnsparken

Anmälan till kursen görs på:  https://www.sef.se/kurser
Sista anmälningsdag är 12 oktober.
Sök ledigt hos din arbetsgivare samtidigt som du anmäler dig till oss!

Välkommen med din anmälan!

Region Syd VK8
Magnus Åkerlund, studieansvarig        0709-18 38 97
Marcus Frej, tf verksamhetsledare       010-434 05 85

Uppdaterad: