Programrådsmöte på Katedralskolans elprogram i Skara

Programrådsmöte på Katedralskolans elprogram i Skara

Fotograf: Morgan Andersson

Aktuellt lokalt

Här kan du följa vad som händer i Elektrikerna runt om i landet.

 • Avdelning 10: Besök hos Provektor i Tibro

  Provektor i Tibro fick besök av ombudsman Morgan Andersson där han träffade ett gött gäng som fick facklig information under lunchen.

 • Avdelning 10: Besök hos Automationsteknik i Tibro

  Automationsteknik - Atek i Tibro fick besök av ombudsman Morgan Andersson där han träffade ett glatt gäng som fick facklig information under ett lunchmöte, därefter satte de full fart igen med dagens arbete.

 • Avdelning 10: Besök hos Elektrobyråns filial i Lidköping

  Elektrobyråns filial i Lidköping fick besök av ombudsman Morgan Andersson. Reparation av en2,5 kubiks kyltank var en del av dagens arbete, det underlättar när man kan ta kyltanken med till firman för reparationen och te...

 • Avdelning 10: Besök i Lidköping

  Ombudsman Morgan Andersson var på besök i ett soligt Lidköping och träffade tre elektriker från Manpower som fick information om allt från lärling till montör och hur allt hänger ihop. 

 • Avdelning 2 och 5: UVA-möte med INU Installation i Borås och Göteborg

  UVA-mötet genomfördes av ombudsman Peter Hjortskog samt Jonas Eriksson, tf avdelningsordförande för avdelning 2. Det blev ett givande möte där vi pratade om medlemskapets värde, vårt kollektivavtal och vå...

 • Avdelning 10: Klubbledarträff i Skövde

  Det var ett glatt gäng med klubbledare i avdelning 10 som träffades i Skövde. De tycker framtiden ser spännande ut då det är mycket jobb som startar upp, vilket ger arbetstillfällen.  

 • Avdelning 18: Avdelningens representantskap (AR)

  Välkommen till avdelningens representantskap onsdagen den 22 mars 2023 med start kl. 12.00 på Grand Hotell i Kristianstad. Inbjudan, dagordning samt handlingar till mötet bifogas nedan.

 • Avdelning 8: Avdelningens representantskap (AR)

  Välkommen till avdelningens representantskap tisdagen den 21 mars 2023 med start kl. 12.00 på Clarion View hotell i Malmö. Inbjudan, dagordning samt handlingar till mötet bifogas nedan.

 • Avdelning 10: Besök hos Bravida i Skövde

  Bravida i Skövde fick vid sitt årsmöte besök av ombudsman Morgan Andersson som informerade om läget i avtalsrörelsen och redogjorde för de avtalsförslag som överlämnats mellan parterna. Det blev ett...

 • Avdelning 10: Besök hos Bravida i Falköping

  Bravida i Falköping fick vid sitt årsmöte besök av ombudsman Morgan Andersson som informerade om den stundande avtalsrörelsen och de olika avtalsförslagen mellan parterna. 

Uppdaterad: