Avtalskurs

Målgrupp Medlemmar som går på Installationsavtalet
Sista anmälningsdag 20 september 2024
Datum och ort 22 oktober 2024
Solna
Kursnummer M9522255
Deltagarersättning Kursen är kostnadsfri.

Beskrivning

Avtalskursen är för medlemmar som går på Installationsavtalet och vill lära sig mer om sitt avtal.

Vad gäller vid övertid? Vad är en hemort? Får man permission för att gå på begravning? På denna endagarskurs får du på ett enkelt och lättförståeligt sätt lära dig hitta i kollektivavtalet, vad avtalet innebär samt hur medlemmarna har användning av det.

Vi diskuterar även vad som gäller utifrån olika scenarion hämtade från exempel från verkligheten. Det här är en kurs för dig som vill lära dig på vilket sätt vi kan använda vårt kollektivavtal för att få det så bra så möjligt på jobbet!

Detta och mycket mer tar vi upp med föreläsning och diskussioner.

Varmt välkommen att söka!

Syfte

Avtalskursen Installations syfte är att medlemmen ska förstå syftet och nyttan med kollektivavtal. Syftet är också att medlemmen ska kunna använda kollektivavtalet för att få det så bra så möjligt på jobbet. Vikten av medlemskap för att förbundet ska ha möjlighet att förhandla fram ett bra kollektivavtal är också ett ändamål för kursen. Vi vill att våra medlemmar ska vara idébärare av våra värderingar.

Mål

Att deltagarna efter att ha gått Avtalskursen Installation ska kunna hitta i Installationsavtalet och förstå hur avtalet är uppbyggt samt att medlemmen ska förstå syftet och nyttan med kollektivavtal.

Intresseanmälan

Avtalskurs Installation
Solna (Avtalskurs)

Tillfällen

Datum
Plats
Kommentar
Intresseanmälan
Datum: 2024-09-17
Plats: Kalmar
Kommentar:
Intresseanmälan: Senast: 2024-08-16
Information & intresseanmälan