Många arbetsplatsbesök under veckan

Under veckan som gått har Elektrikerna satsat extra på att vara ute och besöka våra medlemmar. Bilder från hela Sverige har kommit in från våra besök.

Publicerad:

Denna vecka har våra förtroendevalda och ombudsmän varit ute och besökt arbetsplatser. Vi har pratat med medlemmar, värvat nya och lyssnat på problem och idéer.

En av anledningarna till att vi var ute extra mycket denna vecka är att vi inför Förbundsmötet 2018 har startat en medlemsdialog för att säkerställa att medlemmarnas röster hörs. Därför ska vi under 2017 samla in synpunkter och åsikter från medlemmar.

Dialogen är uppdelad i tre faser där vi under varje steg samlar in tankar, idéer och synpunkter från medlemmarna. Nu är vi inne i fas 2 där vi diskuterar "Mål & lösningar för utveckling av förbundet".

Läs mer om medlemsdialogprojektet


Extra stort tack till de förtroendevalda och ombudsmännen i Verksamhetskrets 28 som under hösten har träffat över 100 medlemmar och lyssnat på deras åsikter till demokratiprojektet!

Hann vi inte besöka din arbetsplats?

Du kan alltid höra av dig till oss om du vill att vi kommer förbi. Vill ni prata om problem på arbetsplatsen, förbättringsidéer, möjligheten att gå fackliga studier på arbetstid, ackord eller om ni bara vill ta en fika med någon från förbundet, hör av dig så löser vi det! Ring 0771-10 14 00 eller mejla kontakten@sef.se.

 

Påverka Elektrikernas framtid

Du kan också fylla i ett formulär på vår hemsida om du vill hjälpa oss med dina åsikter till vårt medlemsdialogprojekt.

Gå till formuläret

Uppdaterad: