Elmässan

Fotograf: Elmässan

Träffa oss på Elmässan

Vi ställer ut på Elmässan i Stockholm den 18-19 oktober. På mässan samlas allt inom installation, belysning och fiber på ett mässgolv fyllt med produktnyheter, utställare, inspiration och utbildning.

Publicerad:

Elektrikernas monter

Elektrikernas monter bemannas av förtroendevalda och ombudsmän från avdelning 1. Du hittar oss på plats: P:02. Kom gärna förbi och besök oss!

Elmässan har gratis inträde och äger rum på Kistamässan. Över 200 varumärken har bokat en plats på mässan och är redo att presentera sina nya produkter och lösningar för branschen. Dessutom arrangeras många spännande föreläsningar.

Läs mer om Elmässan

 

Paneldebatt: Ny på jobbet

Vi kommer även att finnas på Elscenen den 19 oktober mellan klockan 12:45-13:15. I detta seminarium tittar vi på hur olika personer bemöts på arbetsplatsen, bland annat med hjälp av ett panelsamtal för att jämföra olika personers upplevelser och se hur det är att vara ny på jobbet. Men vi kommer också att titta på och diskutera branschens baksidor där människor blir utnyttjade och trakasserade.

Läs mer om seminariet

 

Utbildning i ackord, arbetsmiljö, avtalet och jämställdhet

Under hela torsdagen hittar du oss utöver i vår monter dessutom i konferenslokal E3 där vi håller utbildningar i ackord, arbetsmiljö, avtalet och jämställdhet. Titta gärna förbi oss!

Schema

Tid Ämne Föreläsare
09:00-10:45 

Ackord, så kan du tjäna mer med ackord David Wikström, ordförande i avdelning 1
10:45-12:30 

Arbetsmiljö, ingen ska dö på jobbet  Claes Thim, ombudsman i avdelning 1
13:00-14:30 

Avtalet, med kunskap blir vi starkare  Patrik Ericsson, ombudsman i avdelning 1
14:30-16:00 

Jämställdhet, en arbetsplats för alla Denise Gartz, ungdomsansvarig i avdelning 1, och Jesper Ekström, centralt ungdomsansvarig

Säg hej till Upplysts arbetsgrupp i entrén

Under hela Elmässan kommer Upplysts arbetsgrupp stå i entrén till mässan och prata med alla besökare om hur branschen kan jobba med jämställdhet och inkludering. Passa på att säga hej till oss!

Elektrikerna och Installatörsföretagen jobbar tillsammans i initiativet Upplyst för att alla ska känna sig välkomna att söka sig till elbranschen, men lika viktigt är att få alla att vilja stanna kvar.

Läs mer om Upplysts arbete

Uppdaterad: