Fotograf: Folksam

Medlemsspar – ett enkelt sparande med låga avgifter för dig som medlem

I samarbete med Folksam kan vi nu erbjuda dig som medlem i Elektrikerna ett riktigt bra långsiktigt sparande för exempelvis din pension.

Publicerad:

Enligt pensionsmyndigheten behöver cirka 50 procent av svenskarna pensionsspara privat om de vill få 80 procent av slutlönen i pension. Därför erbjuder Elektrikerna sina medlemmar att spara långsiktigt med Folksam via Medlemsspar.

Elektrikerna tillsammans med Kommunal är först ut av fackförbunden att erbjuda sina medlemmar att spara privat genom Medlemsspar, som med fördel kan användas till att pensionsspara.

– Vi hoppas att medlemmarna i Elektrikerförbundet kommer att tycka att detta är en attraktiv förmån som bland annat kan stärka deras pension genom ett enkelt och prisvärt erbjudande. Vi gläds åt att i samarbete med Folksam nu erbjuda våra medlemmar ett långsiktigt sparande för en trygg ekonomi, säger Urban Pettersson, förbundsordförande på Elektrikerförbundet.

Fördelarna för medlemmarna ligger i lägre årsavgift och kapitalavgift och en lägre instegspremie än flera vanliga sparformer. Erbjudandet tecknas digitalt och är endast tillgängligt för medlemmar i förbund som tecknat avtal med Folksam.

Medlemsspar är ett sparande som du startar själv på:

folksam.se/elektrikerforbundet/medlemsspar

Uppdaterad: