Fotograf: Anna LEDIN WIREN

Ledigt jobb: Vill du arbeta med utbildningsfrågor utifrån ett branschperspektiv?

Nu finns det ett ledigt jobb på ETG College! ETG College är ett utbildningskoncept som ägs till lika delar av Svenska Elektrikerförbundet och Installatörsföretagen.  ETG College arbetar med att kvalitetssäkra eltekniska utbildningar inom yrkesrollerna Installation- och serviceelektriker, Automation- och Industrielektriker samt Kommunikation- och säkerhetselektriker.

Publicerad:

Vad gör ETG College?

ETG College utbildningskoncept möjliggör att branschen får kompetenta medarbetare genom vår kvalitetssäkring av befintliga gymnasieskolor och vuxenutbildare. Det unika med konceptet är att lärlingstiden är inbyggt i utbildningstiden på skolan. Den nya medarbetaren kan anställas tillsvidare som förstaårsmontör med kollektivavtalsenlig lön. Mer information om detta finns på www.etgcollge.se. Idag är ca 60 skolor anslutna till ETG College, från Trelleborg i söder till Umeå i norr.

Din roll

ETG College arbetar efter uppställda kriterier och mål genom konceptet. Som ny medarbetare inom ETG kommer du arbeta med att supporta och stödja skolorna i deras arbete mot dessa mål och helt enkelt vara de behjälpliga. Du kommer också att granska skolor. ETG College arbetar uppsökande vilket innebär en hel del resande i tjänsten och med ett antal hotellnätter per år. Vi ser helst att den sökande har sin bas i Stockholmsområdet. Tillträde snarast.

Din profil

Vi söker en person som har adekvat yrkeserfarenhet från elteknikbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbildning och undervisning. Du är självgående och gillar att nå uppställda mål. Vidare har du ett kvalitetsmedvetet synsätt vilket innebär att du kan vägleda våra lärare och skolledare samt följa upp resultat och nyckeltal. Du är helt igenom professionell i din yrkesroll och vill vara med och utveckla ETG College. Eftersom vi arbetar genomgående med digital teknik behöver dina motsvarande kunskaper vara goda. Mångfaldsfrågor är viktiga för oss och vi strävar efter medarbetare som kompletterar varandra.

Ansökan

Undrar du över något så kontakta någon av oss; Henric 070-520 04 27, Tobias 070-520 08 27 eller Jonas på 072-532 15 53. Om du finner detta intressant så skicka din ansökan via e-post till jonas@etgcollege.se. Ansökan ska innehålla ett CV samt ett personligt brev som beskriver varför just du är den vi söker. Glöm inte att ange referenspersoner och löneanspråk i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Uppdaterad: