https://lomervarde.se/bolan

https://lomervarde.se/bolan

Fotograf: LO Mervärde

Förmånligt bolån hos Swedbank genom LO Mervärde

LO Mervärde ger dig som är medlem i Elektrikerna en extra ränterabatt på dina bolån hos Swedbank. Ränterabatten gäller oavsett om du redan har bolån hos Swedbank, byter från annan bank eller ska köpa en ny bostad och ta nya lån.

Publicerad:

LO Mervärde har förhandlat fram en extra ränterabatt för medlemmar som väljer att ha sitt bolån hos Swedbank. Rabatten gäller på 3-månaders räntan och ger medlemmarna 10 punkter ränteavvikelse på sin individuella räntesats.

Ränterabatten får du utöver din individuella ränta som du erbjuds när du gör din ansökan. Ränterabatten gäller under ett år i taget. Den ska förnyas varje år och förutsätter att du är medlem.

Fakta erbjudande om ränterabatt hos Swedbank:

  • Enkel ansökan med Mobilt BankID
  • Låna upp till 85 % av bostadens värde
  • Individuellt satt ränta efter din ekonomi
  • Ränterabatt (10 räntepunkter) utöver din individuella ränta

Erbjudandet gäller för dig som är medlem i Elektrikerna (eller ett annat LO-förbund) och som har, ska ta ett nytt eller flytta över ett bolån. Har du en medsökande i bolånen så gäller erbjudandet självklart även för dem. För att kunna ta del av erbjudandet behöver du vara över 18 år och ha internetbanken hos Swedbank.

Mer information om erbjudandet hittar du på:

LOmervärde.se/bolan

Vad är LO Mervärde?

LO Mervärde har i uppdrag, av LO-förbunden, att förhandla fram medlemsförmåner som gäller för medlemmarna på fritiden. Förmånerna är kopplade till förbundens medlemskort. I utbudet finns allt från rabatt på glasögon och resor till juristhjälp och medlemslån.

LO Mervärde

Generellt räkneexempel bolån

Ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, till 2,39 % ränta (3 mån bunden per 20-06-05), med rak amortering återbetalningstid 50 år, effektiv ränta: 2,42% (ej Nyckelkund 2,51 %). Första månadsbetalningen inklusive amortering är 3 658 kronor, sista månadsbetalningen inklusive amortering är 1 670 kronor, totalt belopp att betala om räntan är oförändrad under lånets löptid är 1 598 496 kronor. Antalet avbetalningar är 600 stycken. Exemplet bygger på månatliga aviseringar, utan uppläggningsavgift eller aviseringskostnad, förutsatt att du är Nyckelkund och aviseras digitalt. För ej Nyckelkund tillkommer uppläggningsavgift på 650 kronor. Vid postala avier tillkommer en kostnad på 45 kronor i aviavgift. Valutakursförändringar kan komma att påverka beloppen som du ska betala om du till exempel har inkomst i annan valuta än lånet. Lånet förutsätter att säkerhet lämnas i form av pant i bostad.

Uppdaterad: