Nu blir det enklare att hitta och anmäla sig till Elektrikernas kurser

Från och med idag är det enklare att hitta och anmäla sig till Elektrikernas kurser! Nu har vi startat upp en ny kurssida som samlar alla förbundets kurser på ett och samma ställe. Du kan redan nu anmäla dig till höstens kurser.

Publicerad:

I Elektrikerna ses utbildning av medlemmar och förtroendevalda som en förutsättning för en stark och utvecklande facklig organisation. Det är genom den enskildes kunskaper som Elektrikerna gemensamt blir som bäst i arbetet för trygghet och god levnadsstandard i såväl privat- som arbetslivet.

Den svenska modellen bygger på fackligt utbildade medlemmar och förtroendevalda. Därför har du rätt att vara ledig från arbetet för facklig utbildning. Att gå en kurs via Elektrikerna kostar dig ingenting och du får ekonomisk ersättning för att du måste vara borta från jobbet.

Nu när vi startar upp efter att ha varit tvungna att skjuta fram våra kurser i och med coronapanemin kan man till att börja med anmäla sig till kurserna El-Intro, El-Medlem och El-Vald. Kurssidan är lättnavigerad och man kan söka fram olika kurser på namn, ort eller vad för roll man har, det vill säga medlem, förtroendevald eller icke-medlem. När man går in på kursen man är intresserad av visas alla kurstillfällen som går att anmäla sig till. I samband med att vi lanserar denna kurssida som samlar hela landets kurstillfällen på samma plats tar vi också bort de lokala kursanmälningssidorna som har legat under varje verksamhetskrets del av hemsidan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att våra kurser ska kunna hållas så säkert som möjligt, trots Covid-19. Vi anordnar därför just nu bara lokala kurser inom den egna verksamhetskretsen för att minimera resor. Det kommer också endast vara max 20 deltagare per kurstillfälle. Om Folkhälsomyndighetens riktlinjer ändras kan vi komma att behöva skjuta fram kurstillfällen, men vi hoppas att det inte ska behövas.

Kolla gärna in sidan och passa på att anmäla dig till ett av höstens kurstillfällen:

Våra kurser

Uppdaterad: