Inte medlem? Nu har du möjlighet att testa Jobbkollen!

I dessa oroliga tider har trygghet än större betydelse. Medlemskap i fack och a-kassa ger såväl trygghet som möjlighet att påverka på ditt jobb. Med anledning av den allvarliga situation som uppstått på den svenska arbetsmarknaden till följd av coronaviruset kan det vara bra för dig som ännu inte är medlem att se över din ekonomiska situation.

Publicerad:

Inkomstförsäkring kan ge dig 80% av HELA din inkomst 

A-kassan är en försäkring som ger dig grundläggande inkomstskydd om du blir arbetslös. A-kassan skyddar 80% av din lön upp till 25 025 kr (fram till årsskiftet är detta tillfälligt höjt till 33 000 kr, läs mer om det här). Elektrikerförbundet har en inkomstförsäkring som kan ge dig 80% av HELA din inkomst i 100 dagar om du blir arbetslös. Har du sett över ditt inkomstskydd på senaste tiden?

Läs mer om inkomstförsäkringen


Få möjlighet att prova på Jobbkollen kostnadsfritt

Elektrikerförbundet har medlemsförmånen Jobbkollen som samlar alla lediga jobb som du kan söka digitalt inom elbranschen på ett och samma ställe. På grund av krisen på den svenska arbetsmarknaden till följd av coronaviruset kan många även inom vår bransch bli av med jobbet. Därför har vi nu ett erbjudande till dig som ännu inte är medlem i facket.

Nu kan du som inte redan är medlem få möjlighet att prova på Jobbkollen. För att testa tjänsten kostnadsfritt året ut (2020-12-31) är allt du behöver göra att ge ditt medgivande till att någon från Elektrikerförbundet får ringa dig och berätta mer om facket.

Ge ditt medgivande för att utnyttja erbjudandet

Därför är det viktigt att du är medlem

Du bidrar till ett bättre kollektivavtal! Desto fler vi är ju starkare är vår förhandlingsposition.

Du får rätten till och skyddet av kollektivatalet.

Du får ekonomisk ersättning vid strejk.

Du kan påverka på ditt jobb och i samhället.

Du får andra medlemsförmåner på köpet såsom:
   › Flera bra försäkringar
    Möjlighet att gå kurser på arbetstid
    Kunna ha koll på nya jobb med Jobbkollen
    Tryggheten att alltid ha någon att fråga om hjälp.

Bli medlem

Uppdaterad: