Fotograf: Anna Ledin Wirén

Delta på din verksamhetskrets årsmöte

Just nu pågår val i Elektrikernas lokala verksamhetskretsar. Som medlem har du möjlighet att rösta fram bland annat vilka medlemmar som ska sitta i kretsens verkställande utskott (VU) och vilka som ska vara ombud på centrala representantskapet (CR). Du kan välja att rösta på plats eller genom e-demokrati.

Publicerad:

Oavsett om du har möjlighet att fysiskt närvara på årsmötet kan du delta och göra din röst hörd. I en demokratisk fackförening är medlemmarnas engagemang och delaktighet det bränsle som gör att facket lever och utvecklas.

Information om röstningen i just din lokala verksamhetskrets skickas till alla medlemmar med rösträtt från din verksamhetskrets, så du vet när du kan börja rösta och när valet avslutas.

Om du vill rösta digitalt via e-demokrati loggar du in på Elektrikernas digitala valsida som du hittar på https://sef.easyvote.se via ditt personnummer och ditt mobilnummer.

Gå till valsidan

För att du ska kunna rösta via e-demokrati krävs det att vi har uppdaterade kontaktuppgifter till dig. Dina kontaktuppgifter kan du uppdatera på mina sidor under "Mina uppgifter".

Passa på och gör din röst hörd!

Uppdaterad: