Vinnare i Ackordstävlingen

Vi gratulerar ackordslaget från Eitech i Västra Frölunda och ackordslaget från J&B Elinstallationer i Luleå som är maj månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikerförbundets medlemmar.

Publicerad:

Vi gratulerar ackordslaget från Eitech i Västra Frölunda med ackordsansvarig Robert Yakob till vinsten och för en bra motivering:

"Jag tycker att alla ska mäta. Enkelt och smidig med ackordswebben."

Vi gratulerar ackordslaget från J&B Elinstallationer i Luleå med ackordsansvarig Johan Hedström till vinsten och för en bra motivering:


"Ond och pank, dräp en bank. go och glad ackord är bra"
Ackordslaget från BECO i Luleå körde gokart som vinnst i ackordstävlingen

Ackordslaget från BECO i Luleå körde gokart som vinnst i ackordstävlingen

Fotograf: Linus Nilsson

Så firade en tidigare vinnare

En tidigare vinnare av ackordstävlingen, ackordslaget från BECO i Luleå, var nyligen ute och firade sin vinst. De vann ackordstävlingen med motiveringen: "Vi jobbar på ackord för att då jobbar alla hårdare mot samma mål och man får bättre sammanhållning. Vi vill att ackordssystemet ska finnas kvar så det är viktigt att även lämna in på småjobb".

De valde att köra gokart på Alcatraz i Luleå och äta en god middag på Hemmagastronomi i Luleå. De tyckte att mäta var motiverande och mycket användbart även på mindre jobb.

Nyfiken på hur du tävlar?

För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord. Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget!

Läs mer om tävlingen

Uppdaterad: