Diagrammet visar löneskillnad mellan kvinnor och män på Elektrikernas avtalsområden

Diagrammet visar löneskillnad mellan kvinnor och män på Elektrikernas avtalsområden

Undersökning: löneskillnad mellan kvinnor och män på våra avtalsområden

Elektrikerförbundet har sett att det finns en löneskillnad mellan kvinnor och män på våra avtalsområden. För att utreda och få reda på hur vi ska komma åt detta problem har vi skapat en undersökning som kommer att skickas till alla verksamma kvinnor på våra avtalsområden. 

Publicerad:

Resultaten av svaren från undersökningen kommer vara en viktig del i arbetet med att bevaka och värna om jämställda löner. Undersökningen kommer att skickas ut fredagen den 20 december 2019 via e-mail till alla verksamma kvinnor på våra avtalsområden.

När denna undersökning är avslutad och sammanställd kommer vi presentera det avidentifierade resultatet här på vår hemsida.

Glöm inte att kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer på Mina sidor. Utan din e-postadress kan du inte genomföra undersökningen.

Om du har frågor om undersökningen är du välkommen att mejla Karolina Dahl på karolina.dahl@sef.se. Behöver hjälp med andra frågor som rör din rätt på jobbet så är du välkommen att höra av dig till vår medlemsservice Kontakten på 0771-10 14 00 eller kontakten@sef.se.

Uppdaterad: