Din röst är viktig – var med och påverka framtiden i vårt förbund!

Nu är det motionsstart inför Förbundsmötet i maj 2018. Det är nu du har möjlighet att påverka förbundet in på 2020-talet. Ta chansen, vad vill du förändra i Elektrikerförbundet?

Publicerad:

Förbundsmötet är vårt största beslutande möte där framröstade ombud från hela Sverige bland annat tar ställning till alla motioner som har kommit in. Du kan enkelt fylla i vårt färdiga formulär på vår hemsida.

Skicka in en motion

Per-Håkan Waern, förste vice ordförande i Elektrikerna

Per-Håkan Waern, förste vice ordförande i Elektrikerna

Fotograf: Diana Oldenburg


Varför ska du skicka in en motion?

"I en demokratisk fackförening är medlemmarnas engagemang och delaktighet det bränsle som gör att facket lever och utvecklas, utan medlemmarna stannar rörelsen upp och vi riskerar att förvalta det som vi uppnått tidigare. Därför är det viktigt att så många som möjligt av våra medlemmar engagerar sig, deltar på klubbmöten och lägger förslag som är viktiga för medlemmarnas intressen och styrka. Det kan handla om rättigheter på arbetsplatsen, i Elektrikerförbundet eller i samhället i stort", berättar Elektrikernas vice ordförande Per-Håkan Waern som bland annat ansvarar för förbundets demokratiutveckling.

Vill du ha hjälp att skriva din motion?

Din verksamhetskrets kan hjälpa dig att formulera en motion om du är osäker eller vill ha stöd i ditt skrivande. Sista dag att skicka in din motion för att det ska behandlas på Förbundsmötet är den 26 februari.

Kontakta din verksamhetskrets

Uppdaterad: