Region Väst

Kurser du kan söka

För att fortsätta bibehålla en hög facklig närvaro på arbetsplatserna samt utveckla densamma finns det ett stort behov av att våra fackliga företrädare har den utbildning som det viktiga uppdraget kräver. Se över behovet av vilka som behöver gå en utbildning på din arbetsplats, såväl medlem som förtroendevald.

OBS: Vi har valt att ställa in all kursverksamhet fram till 31/5 på grund av Coronaviruset. Observera att detta datum både kan förlängas och förändras. Maila oss gärna på: postbox.vast@sef.se om ni har frågor!

 

Utbildningarna är indelade i två kategorier, utbildning för medlem och utbildning för förtroendevald. Målsättningen från Verksamhetskrets 2 är att alla skall erbjudas utbildning såväl medlem som förtroendevald. De som ännu inte blivit medlemmar erbjuds att gå utbildningen "Facklig Introduktion" med målsättning att därefter gå med i vår gemensamma förening.

För att kunna erbjuda ett stort utbud samt många utbildningstillfällen är förutsättningen att vi fortsätter samarbeta med andra fackförbund inom LO, för att tillsammans genomföra utbildningar tvärfackligt.

Läs studiekatalogen för att se urval av kurser, datum och hur du ansöker om ledighet med mera:

Studiekatalog 2020


Ni är välkomna att kontakta Michael Sjöström på nummer 070-641 00 32 om ni har frågor kring studier.

Anmälan görs till postbox.vast@sef.se.

 

LO:s utbildningar

Information om olika kurser och anmälan kan göras här: LO-distriktet i Västsverige.

Uppdaterad:
Kategorier: