Region Väst

Fotograf: Daniel Roos

Kurser du kan söka 2020

För att känna sig trygg i uppdraget behövs grundläggande utbildningar. Vi behöver vara säkra i våra värderingar och om hur vår organisation fungerar. Lika viktigt är de verktyg som vi använder i forma av kollektivavtal, lagar och verksamhetsplaner.
Alla förtroendevalda på klubbnivå ska ha en utbildning, minst i likhet med "Vald på jobbet" och helst den Facklig grundlägga förtroendemannautbildning " EL Vald". 

Akuellt i VK10

OBS: Vi har valt att ställa in all kursverksamhet fram till 31/5 på grund av Coronaviruset. Observera att detta datum både kan förlängas och förändras. Maila oss gärna på: postbox.vast@sef.se om ni har frågor!

EL Intro
Möjligheten att under en dag få information om vad det innebär att vara medlem i Svenska Elektrikerförbundet. Denna utbildning är för både medlemmar och ickemedlemmar

EL Medlem
Den populära 3A utbildningen finns nu för alla medlemar

EL Vald
Facklig Förtroendemannautbildning för dig som har ett uppdrag.

SO-dag
Fortbildning för skyddsombud

 

Anmälningsformulär

 
Välj kurstillfälle (Obligatorisk)
                     

Utbildingsmodul FFV

Modellen är ett förslag och en rekomendation som VU och studieorganisationen har tagit fram för de uppdrag som finns på klubb- och kretsnivå. Den är baserad på erfarenheter och en förhoppning om att utveckla organisationen med hjälp av utbildade förtroendevalda. Utbildningarna är hämtade från LO:s kurskatalog, ABF:s funktionsutbildningar och förbundets utbildningar.

Studieorganisationen VK10

LO:s utbildningar

Information om olika kurser och anmälan kan göras här: LO-distriktet i Västsverige.

Uppdaterad:
Kategorier: