Region Väst

Fotograf: Nina Embrin

3 av våra duktiga medarbetare lämnar Elektrikerna

I torsdags den 19/10 fick vi skiljas från tre av våra duktiga medarbetare och kära kamrater i Göteborg. Pga en omorganisation i förbundets administration har det beslutats att man skall dra med på personalen och därav har tre medarbetare i Göteborg lämnat oss.

Publicerad:

Anders Grönberg har varit med oss i nästan två år och har under denna tid mest jobbat mot våra VK-ledare i väst och hjälpt våra FFV ute på fältet. Anders går nu vidare i livet och vi önskar honom alla lycka på vägen.

Alexandra Lykkemie har varit hos oss sedan 2008 och har under denna tid jobbat med både service mot VK och ombudsmän, lite lärlingar, medlemsavgifter mm. Även Alexandra valde att lämna oss för att söka lyckan på annat håll och detta håller vi alla våra tummar för att hon gör.

Nina Schuttschkoff, vår klippa som jobbat på kontoret i Göteborg sedan 1992, bestämde sig också för att nu var det dags att göra något annat någon annanstans. När Nina började på 90-talet hade vi en hög arbetslöshet i landet och Nina började med att arbeta med vår a-kassa. Efter detta blev det medlemshantering och medlemsavgifter men sedan fick Nina hand om våra som kära lärlingar och dom har hon sedan vårdat ömt under alla sina år. Vi önskar Nina alla lycka på hennes fortsatta väg i livet.

De tre administratörer som blir kvar på kontoret i Göteborg är Ewa Magnusson, Pia Hällerö och Anna Salomonsson även dessa tre önskar vi lycka till i deras fortsatta arbete på Elektrikerna.

Uppdaterad: