Region Väst

Regionalt skyddsombud på besök

Den 27 april fick Labbås El AB besök av det regionala skyddsombudet Thomas Piepkorn. Man diskuterade det lokala arbetsmiljöarbetet och kunde därigenom fastställa att det fungerade väldigt bra på företaget.

Publicerad:

Man diskuterade det lokala arbetsmiljöarbetet och kunde därigenom fastställa att det fungerade väldigt bra på företaget.

Vi har en öppen dialog om allt så är det något problem så hör gubbarna av sig så tar vi fram en gemensam lösning, säger ägaren Kent Johansson.(tv. på bild)
Montörerna vet om att jag är skyddsombud så dom brukar ringa ifall det är några oklarheter , säger det lokala skyddsombudet Sebastian Steen.

Efter mötet ska Kent och Sebastian ha ett möte med montörerna där man går igenom dom punkterna som avhandlats, så att alla får en liten uppfräschning i ämnet.

Gemensamt så kunde alla tre enas om att det största problemet är pressade byggtider som gör att arbetsmiljön inte följs fullt ut på byggena.

Kent tillade även att det är jättebra att dessa företagsbesök genomförs så att man får en liten uppdatering inom arbetsmiljön.

Uppdaterad: