Region Mitt

Örebro

Kalendarium 2017

Anmälan till Aktiviteter ska göras senast 3 veckor i förväg.

AKTIVITET DATUM & TID PLATS Kommentar
Klubbutvecklingsdag - En dag för att utveckla företagsklubbar och kontaktombud i Örebro. Tillsammans diskuterar vi olika lösningar på problem som vi stött på på firmor. Jämför lön och andra ersättningar. Stärka samarbetet för att tillsammans lyfta det fackliga arbetet i Örebro. Urban Pettersson (förhandlingschef i Elektrikerna) pratar om förhandlingsarbetet.

8 feb

08:00-16:00

Byggfackens hus Endast medlemmar med förtroendeuppdrag på klubben. Företaget står för förlorad arbetsförtjänst enligt FML.
Sektionsmöte - Val och nomineringar till VK 9 samt Örebrosektionen. Information om avtalsrörelsen av Urban Pettersson. Vi bjuder på smörgåstårta från kl 16:30.

8 feb

17:00-19:00

Byggfackens hus  
Ledande montörsträff - För dig som mäter dina jobb på ackord. Vi utbyter erfarenheter av olika mätningar. Hur lägger man upp en etableringsförhandling på bästa sätt? Hur hanterar vi gångtider och ryckandet av montörer mellan projekt? ATL på webben kommer vi också att kika lite närmare på.

14 mars

08:00-16:00

Byggfackens hus Elektrikerna står för förlorad arbetsförtjänst för 8 timmar.
Skyddsombudsdag - För dig som är skyddsombud. Skyddsrondsarbete, nya lagar och regler. Incidenter i Örebro som behöver lyftas mm. Tina Nordling, förbundskontoret, pratar om elsäkerhet.

24 april

08:00-16:00

Byggfackens hus Endast för medlemmar som är utsedda till skyddsombud. Arbetsgivaren står för lön.
Information om avtalsrörelsen - Fika finns från kl 16:30

24 april

17:00-18:00

Byggfackens hus  
Information om nya avtalet - Fika finns från kl 16:30

När avtalet är klart

17:00-19:00

Byggfackens hus  
Matlagningskväll - Tillsammans lagar vi mat och pratar fackliga frågor. Vi kommer gå igenom vad som är aktuellt att besluta om i förbundets representantskap. Förhoppningsvis blir det lite mat över så ni får med er en matlåda.

17 maj

17:00-19:30

Byggfackens hus  
Forum för ackord - Utveckla ditt mätande på ackord. Ordning och reda. Hur lägger man upp mätningen på bästa sätt. Hur arbetar vi med förskott? Vissa delar av dagen kommer samköras med skyddsombuden.Bra arbetsmiljö och ackord går hand i hand.

18 okt

08:00-16:00

Byggfackens hus För medlemmar som varit ackordsansvarig med inlämnad ackordssedel eller medlem som varit med på ackordsjobb.
Skyddsombudsdag - Hur får vi bättre arbetsmiljö och effektivitet? Vissa delar av dagen samkörs med ackordsansvarig.

18 okt

08:00-16:00

Byggfackens hus Endast för medlem som är utsedd till skyddsombud. Arbetsgivaren stor för forlorad arbetsförtjänst.
Klubbutvecklingsdag - Vi fortsätter arbetet med att utbyta erfarenheter och hitta sätt för klubbar och kontaktombud att verka med hjälp av varandra. Vad har hänt sen sist? Hur har lönerevisionerna gått?

17 nov

08:00-16:00

Byggfackens hus Endast för medlemmar med förtroendeuppdrag på klubben. Företaget står för förlorad arbetsförtjänst enligt FML.
Ackordscirklar bedrivs kontinuerligt och anmälas till Andras Molnar 073- 737 29 21      

Anmälan till Aktivitet

Välj Aktivitet (Obligatorisk)
 
Uppdaterad: