Region Mitt

El-intro

Under en dag får du en introduktion i vad det innebär att vara medlem i Svenska Elektrikerförbundet. Du får bekanta dig med organisationen, vi tittar på avtal och arbetsmiljö. Du får en genomgång av vilka försäkringar som ingår i medlemskapet och vad det innebär att jobba på ackord.

"Bra med information och snabb genomgång på vad facket har haft för betydelse i historien." "Mötet gav perspektiv på hur verksamheten bedrivs. Fick höra väldigt bra argument gällande solidaritet för flyktingsfrågan." "Mycket bra information om vad facket gör. Trevliga kursledare, tydliga, villiga att svara på frågor." "Bra föreläsningsledare, tydliga och sakliga. Överblicken av vad förbundet gör var bra."

En kurs för dig som vill lära dig mer om ditt fackliga medlemskap.

  • Hur är förbundet uppbyggt och vad har man för verksamhet?
  • Vart får medlemsavgiften?
  • Hur kan du som medlem påverka besluten som fattas?

Detta och mycket mer tar vi upp under en dag med föreläsning och diskussioner.

Vår arbetsplats är viktig, där spenderar vi en stor del av vår var dag och det blir även en del av vårt liv. Att känna trygghet i sin anställning och att det är ordning och reda på företaget är av stor vikt för dig som arbetstagare, att det finns kollektivavtal som reglerar att lagar och regler upprätthålls.

Granskad: