Fotograf: Anna Ledin Wirén

Din röst är viktig

I vår demokratiska förening är din röst viktig. Det är på medlemmarnas förtroende som vår organisation bygger vår gemensamma styrka som gör att vi fattar kloka beslut som leder till schyssta villkor för oss medlemmar, både nu och i framtiden. Därför utvecklar vi fler möjligheter för medlemmar att välja sina ombud.

Elektrikerförbundet gör nu ett försök med e-demokrati. Det betyder att du som medlem kan delta och göra din röst hörd oavsett om du har möjlighet att fysiskt närvara på årsmötet. I en demokratisk fackförening är medlemmarnas engagemang och delaktighet det bränsle som gör att facket lever och utvecklas. Givetvis går det fortfarande även att komma till plats och rösta som tidigare.

Information om röstningen i just din lokala verksamhetskrets kommer till alla medlemmar med rösträtt från din verksamhetskrets i början av året så du vet när du kan börja rösta och när den avslutas. 

Om du vill rösta digitalt via e-demokrati loggar du in på Elektrikernas digitala valsida som du hittar på https://sef.easyvote.se via ditt personnummer och ditt mobilnummer.

För att du ska kunna rösta via e-demokrati krävs det att vi har uppdaterade kontaktuppgifter till dig. Dina kontaktuppgifter kan du uppdatera på mina sidor under "Mina uppgifter".

Gå till valsidan


Passa på och gör din röst hörd!

Granskad: