Ledigt jobb: Lokal ombudsman inom Region Väst med placering i Göteborg

Svenska Elektrikerförbundet utlyser härmed en fast tjänst som lokal ombudsman inom Region Väst med placering i Göteborg. Svenska Elektrikerförbundet är ett fackligt yrkesförbund som organiserar medlemmar inom områdena elinstallation, privata kraftverk, radio-tv, larm- och säkerhet samt serviceområdet.

Publicerad:

Du som söker tjänsten bör ha genomgått LOs ombudsmannautbildning eller motsvarande och ha erfarenhet av fackligt arbete. Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Vi vill att du ska ha goda kunskaper inom arbetsrätt och god kännedom om kollektivavtal och prestationslönesystem samt om arbetsmiljö och arbetsmarknadslagarna. Stor del av arbetet innebär förhandling och hantering av avtal. Vidare behöver du vara bekväm med att prata inför folk och ha förmågan att värva medlemmar.

Det är viktigt att du har en mycket god samarbets- och initiativförmåga och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Elektrikerförbundet arbetar för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de positiva effekter en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten.

Arbetstiden är oreglerad och lön och anställningsvillkor regleras enligt gällande kollektivavtal. Tillträde sker 1 juni 2022 eller efter överenskommelse.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av regionchef Anders Eriksson, som du når på 010-434 05 37 eller anders.eriksson@sef.se.

Facklig kontaktperson är Jonas Lindgren, som du når på 010-434 05 44 eller jonas.lindgren@sef.se.

Ansökan med personligt brev och CV sänder du till: eleonore.eriksson@sef.se senast den 28 februari 2022.          

Varmt välkommen med din ansökan!   

Uppdaterad: