Seminarium om energibranschen

Det finns fortfarande platser kvar på vårt digitala seminarium om energibranschen för dig som är medlem i Elektrikerna. Seminariumet hålls via Teams torsdagen den 20 maj, klockan 18:00-19:30. Vi behöver din anmälan senast klockan 12:00 den 20 maj.

Publicerad:

Ni som är verksamma inom branschen är avgörande för att vi ska klara av utmaningarna inom energisektorn. För att klara kommande utmaningar är det viktigt att ni har goda arbetsvillkor och en arbetsmiljö som får er att känna er trygga i ert arbete. När vi bygger landet ska ingen behöva skadas eller dö på jobbet!

I vår strävan för en hållbar och robust energisektor behövs det goda arbetslivet. För att nå dit måste era åsikter och dagliga iakttagelser tas tillvara. Den verklighet ni kliver upp i på morgonen och går och lägger er med på kvällen behöver nå fram till lagstiftarna.

Elektrikerna bjuder därför in till ett digitalt seminarium via Teams torsdagen den 20 maj, klockan 18:00-19:30. Deltar gör också Niklas Karlsson (S), vice ordförande i försvarsutskottet och Patrik Engström (S), riksdagsledamot och Socialdemokraternas energipolitiska talesperson.

Passa på och anmäl dig redan idag! Vi behöver din anmälan senast klockan 12:00 den 20 maj. Skicka ett mejl till postbox.fk@sef.se, skriv "Seminarium energibranschen" i ämnesraden. Teams-länk till seminariet kommer att sändas ut efter anmälan. Antalet deltagare i Teams är tyvärr begränsade, så det är först till kvarn som gäller.

Tillsammans kan vi påverka utgången av politiska beslut i rätt riktning!

Uppdaterad: