Ledigt jobb: Utvecklingsledare på ETG Collage

Vill du arbeta med utbildningsfrågor utifrån ett branschperspektiv? ETG Collage söker en ny kollega som har adekvat yrkeserfarenhet från elteknikbranschen och erfarenhet från utbildning och undervisning. Som ny medarbetare inom ETG kommer du arbeta med att granska, ge support och stödja skolorna i deras arbete mot uppsatta kriterier och mål.

Publicerad:

Vad gör ETG College?

ETG Collage arbetar med att kvalitetssäkra eltekniska utbildningar inom yrkesrollerna Installation- och serviceelektriker, Automation- och Industrielektriker samt Kommunikation- och säkerhetselektriker. ETG College är ett utbildningskoncept som ägs till lika delar av Installatörsföretagen och av Svenska Elektrikerförbundet. 

Vårt utbildningskoncept möjliggör att branschen får kompetenta medarbetare genom vår kvalitetssäkring av befintliga gymnasieskolor och vuxenutbildare. Det unika med konceptet är att lärlingstiden är inbyggt i utbildningstiden på skolan. Den betyder att den nyutbildade medarbetaren kan anställas tillsvidare som förstaårsmontör med kollektivavtalsenlig lön. Idag är cirka 60 skolor anslutna till ETG College – från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Läs mer om ETG Collage här.

Din roll inom ETG College

ETG College arbetar efter uppställda kriterier och mål genom konceptet. Som ETG Collages nya kollega kommer du arbeta med att ge support och stödja skolorna i deras arbete mot dessa mål och helt enkelt vara dem behjälpliga. Du kommer också att granska skolor.

Vi arbetar uppsökande vilket innebär en hel del resande i tjänsten och med flertalet hotellnätter per år. Vi ser helst att du har din bas i mitten av Sverige. Tillträde snarast.

Vi söker dig som…

Vi söker dig som har adekvat yrkeserfarenhet från elteknikbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från utbildning och undervisning. Har du projektledarerfarenhet är det meriterande. Du är självgående och gillar att nå uppställda mål. Vidare har du ett kvalitetsmedvetet synsätt vilket innebär att du kan vägleda våra lärare och skolledare samt följa upp resultat och nyckeltal. Du är helt igenom professionell i din yrkesroll och vill vara med och utveckla ETG College.

Eftersom vi arbetar genomgående med digital teknik behöver dina motsvarande kunskaper vara goda. Office 365 och framför allt Microsoft Teams är vardagliga verktyg.

Mångfaldsfrågor är viktiga för oss och vi strävar efter medarbetare som kompletterar varandra.

Så här ansöker du

Om du finner detta intressant så skicka din ansökan via e-post  till jonas@etgcollege.se.

Din ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev som beskriver varför just du är den vi söker. Ange även referenspersoner och löneanspråk i ansökan.

Har du frågor?

Om du undrar över något så är du varmt välkommen att kontakta någon som jobbar på ETG College. Du hittar kontaktuppgifter här.


Välkommen med din ansökan!

Uppdaterad: