Fotograf: Anna Ledin Wirén

Nu startar Elektrikernas demokratiska val med möjlighet att rösta digitalt

Från och med klockan 18:00 ikväll startar möjligheten att delta i förbundets lokala val digitalt. Först ut är verksamhetskrets 8, övriga verksamhetskretsar kommer starta sina val allteftersom. Medlemmar som tillhör verksamhetskrets 8, som omfattar områdena Skåne län och Blekinge län, har från och med ikväll möjlighet att rösta digitalt. Självklart går det också bra att rösta på plats i vallokalen som tidigare.

Publicerad:

Elektrikerförbundet gör nu ett försök med e-demokrati. Det betyder att du som medlem kan delta och göra din röst hörd oavsett om du har möjlighet att fysiskt närvara på årsmötet. I en demokratisk fackförening är medlemmarnas engagemang och delaktighet det bränsle som gör att facket lever och utvecklas.

Information om röstningen i just din lokala verksamhetskrets kommer till alla medlemmar med rösträtt via brev i början av året så du vet när du kan börja rösta och när den avslutas.

Om du tillhör verksamhetskrets 8 kan du alltså använda din röst redan ikväll och sedan ända fram till valdagen den 9 februari, 2019. Vill du som tillhör verksamhetskrets 8 besöka vallokalen (Norra Station, Norra stationsgatan 6A, 281 48 Hässleholm) gör du det den 9 februari från klockan 10:00.

Om du vill rösta digitalt via e-demokrati loggar du in på Elektrikernas digitala valsida som du hittar på https://sef.easyvote.se via ditt personnummer och ditt mobilnummer.  Dina kontaktuppgifter kan du uppdatera på www.kontaktuppgift.tmkontor.se om du inte har dina senaste i vårt medlemhanteringssystem. Vi uppdaterar därefter våra system veckovis. Just nu får du också en gåva om du uppdaterar dina uppgifter!

GÅ TILL VALSIDAN

Uppdaterad: