Fotograf: Schneiderfonden

Har du en idé som kan utveckla elteknikbranschen?

Genom Schneiderfonden kan du ansöka om stipendium för ditt projekt inom elteknikområdet. Under 2019 uppmärksammar vi särskilt inspirerande projekt med hållbarhetsfokus inom områdena smarta hem, connected homes och energieffektivisering.

Publicerad:

Vad är Schneiderfonden?

Fonden grundades av Elektrikerförbundet, Installatörsföretagen och Schneider Electric för att uppmärksamma och stödja innovation och nya idéer inom elinstallationsområdet. 

Syftet är att uppmärksamma personer i elteknikbranschen som på olika sätt verkar för branschens utveckling. Kort sagt kan man säga att det är ett samarbete med målet att utveckla branschen tillsammans! Stipendierna delas ut vartannat år.

Vem kan söka stipendier ur Schneiderfonden?

Fonden vänder sig till personer verksamma inom elteknikbranschen. Din ansökan kan gälla såväl utveckling av kommersiella produkter och tjänster, som utbildningsinsatser relaterade till ditt projekt.

Läs fullständiga regler och kriterier för ansökan till stipendiumet här.

Vad händer när ansökan skickats in?

Fram till den 18 april kan du anmäla dig till 2019 års stipendium. När stiftelsen mottagit alla ansökningar sammanträder juryn och fattar beslut om vilka projekt och personer som tilldelats stipendium. Juryn består av representanter från Elektrikerförbundet, Schneider Electric och Installatörsföretagen.

Stipendierna delas sedan ut under Elfackmässan i Göteborg tisdagen den 7 maj 2019.

Ansök här

Uppdaterad: