www.yrkesdorren.se/elektrikerforbundet

www.yrkesdorren.se/elektrikerforbundet

Fotograf: Yrkesdörren

Elektrikerna - första LO-förbund som inleder samarbete med Yrkesdörren för att underlätta integration av nyanlända

Vi i fackförbundet Elektrikerna är glada över vårt samarbete med Yrkesdörren. Vi är övertygade om att nyckeln till en framgångsrik integration går genom ett jobb. 

Publicerad:

Att öppna dörrar till arbetslivet, att få ett jobb och arbetskamrater och ingå i en gemenskap är viktigt för alla människor. Därför är också rätten till arbete inskrivet i FNs deklaration om mänskliga rättigheter och i Sveriges grundlag.

Vi har valt att gå in i detta samarbete för fler ska få möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det är drömmen om en bättre vardag som driver människor från andra länder hit. Precis som drygt en miljon svenskar sökte sig till Amerika för hundra år sedan.

Det fina med Yrkesdörren är att Du kan göra en insats redan idag. Anmäl ditt intresse för att hjälpa till. Det kanske börjar med något så enkelt som en fika. Dela med dig av dina erfarenheter och kontakter. Hur kan vägen till ett jobb se ut? Där kan du verkligen göra en insats. Ge fler chansen att hitta till vårt yrke och känna den yrkesstolthet som vi alla känner.

"Vi vill uppmana alla våra medlemmar att göra en insats. Anmäl ditt intresse för att göra en insats för att stötta någon till ett jobb genom vår portal på Yrkesdörren. Vi kan alla göra en insats. Hjälp dem få chansen att pröva på världens bästa yrke!", säger Elektrikernas ordförande Jonas Wallin i en kommentar.


Besök vår portal på Yrkesdörren och anmäl ditt intresse för att hjälpa till:

www.yrkesdorren.se/elektrikerforbundet

Uppdaterad: