Vinnare i Ackordstävlingen

Vi gratulerar ackordslaget från Eitech Electro i Göteborg och ackordslaget från Elajo i Jönköping som är juli månads vinnare i ackordstävlingen som just nu pågår för Elektrikerförbundets medlemmar.

Publicerad:

Vinnare 1: Eitech Electro i Göteborg

Vi gratulerar Ackordslaget från Eitech Electro i Göteborg med ackordsansvarig Erik Lärke Bredung till vinsten och för en bra motivering:

"Vi jobbar på ackord för vi vill ha den lön vi jobbar för. Det har varit roligt med en bra sammanhållning."

 

Vinnare 2: Elajo i Jönköping

Vi gratulerar Ackordslaget från Elajo i Jönköping med ackordsansvarig Tommy Berglind till vinsten och för en bra lång motivering:

"Ackordet skapar utmaningen i vardagen som håller jobbet intressant år efter år. En vilja att utvecklas i sin roll, då inget lag är starkare än dess svagaste länk. Att tillsammans överkomma hinder och dela skratt på vägen. Det må vara ett litet jobb med bara mig själv men jag känner mig aldrig ensam med SEF i ryggen."

Nyfiken på hur du tävlar?

För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord. Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget!

Läs mer om tävlingen

Uppdaterad: