Täta dueller på racerbanan

Fotograf: David Fernhed

Så firades vinsten i ackordstävlingen

Go-cart, slangbella och pilbågsskytte stod på programmet när ackordslaget från Jöta el i Uppsala samlades för att fira vinsten i ackordstävlingen.

Publicerad:

Torsdagskvällen spenderas i täta heat på go-cart banan i Uppsala där arbetsledaren Björn Hanell tillslut tog hem segern. Efter det blev det en runda med slangbellan – där de flesta skotten träffade väggen istället för målet. Avslutningsvis spändes bågen i pilbågsskyttet och kvällen avrundades med en tacobuffé.

Björn Hanell (arbetsledare) Mattias Lövqvist, Rickard Lind, Jesper Törnqvist, Isak Andersson, Erika Lindgren, Henrik Löthman (Lagbas), Niklas Strömbäck och David Fernhed

Fotograf: David Fernhed

Resultatlista

1. Björn Hanell 49 p
2. David Fernhed 46 p
3. Jesper Törnqvist 44 p

Henrik är ledandemontör och ackordsansvarig på det bostadsprojekt som den vinnande sedeln kommer från och är pappa till att aktiviteten äger rum. Henrik Löthmans motivering till varför ackordet ska användas som de vann med lyder:

Ackordsansvarig Henrik Löthman

Ackordsansvarig Henrik Löthmans vinnande motivering

Fotograf: David Fernhed

 

Text och bild: David Fernhed

 

Nyfiken på hur du tävlar?

För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord. Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget!

Läs mer om tävlingen

Uppdaterad: