Grattis till junis vinnare i ackordstävlingen!

Just nu pågår en ackordstävling för Elektrikerförbundets medlemmar. Då det börjar att komma in fler tävlande ackordslag så drar vi 2 stycken vinnare i juni. Tävlingen pågår till och med december 2017.

Publicerad:

Vinnare 1: Jöta El i Uppsala

Vi gratulerar ackordslaget från Jöta El i Uppsala med ackordsansvarig Henrik till vinsten och för en bra motivering:

"Ackord – Mera ordning och reda. Mindre svinn på material, då du har mera koll. Du bestämmer vad du ska tjäna själv. Lugnare då chefen inte kan säga detta gick dåligt. Bara att kolla i ATL-listan om jobbet gick bra. Mera engagerad medarbetare. De märker att man har koll. dvs ATL = alltid rätt lön"

 

Vinnare 2: ACTIV EL AB i Göteborg

Vi gratulerar även ackordslaget från ACTIV EL AB i Göteborg med ackordsansvarig Tomas till vinsten och för en bra motivering:

"Vi har ett lönesystem som fungerar väldigt bra för många engagerade elektriker. Det får vårt ackordslag att hålla ihop och vi har ett gemensamt mål att vara effektiva på arbetsdagen."

 

Nyfiken på hur du tävlar?

För att tävla registrerar du minst 1 ackordssedel med mätt ATL-tid. Skicka in den via Ackordswebben och skriv en motivering till varför just du/ni mäter på ackord. Du kan vinna en minnesvärd kväll för hela ackordslaget!

Läs mer om tävlingen

Uppdaterad: