Robert Almerstam, Uppsökare | Mikael Pettersson förbundskontoret Thomas Sandgtren Region Väst | Johan Quist, förtroendevald Sector Cristhian Rosberg, förtroendevald Sector | Jonatan From, förtroendevald Sector

Fotograf: Diana Oldenburg

Sektor efter sektor på Sector

"Det är när vi jobbar så här som jag trivs allra bäst."
Precis så uttryckte sig en av de förtroendevalda på Sector Alarm när vi skiljdes åt på Stockholms Centralstation efter två dagars intensiva samtal om verksamheten i framtiden. Riksklubben på Sector Alarm är i full färd med att "återuppliva" sig själv.

Publicerad:

Ett antal förtroendevalda från företaget samt representanter från förbundet och Region Väst har kommit fram till handlingsplaner inför arbetet som kommer att genomföras den närmaste framtiden. Det arbetet kommer med stor sannolikhet att märkas konkret bland de anställda på företaget. Det handlar om arbetsmiljö, arbetstider, lunch, löner och en del andra saker som är viktiga. Vilka som är viktigast kommer att bestämmas i en bred medlemsprocess inom företaget.


Hand i hand kommer medlemmar, förtroendevalda och Svenska Elektrikerförbundet att arbeta tillsammans för att komma fram till bra saker i samtal med företaget. Nu tar vi nästa steg i processen och sjösätter arbetet. Det känns spännande, det var vi som närvarade helt överens om.

Är DU anställd på företaget?
Vi hörs!

Klubbstyrelsen,
Thomas Sandgren

Uppdaterad: