TÄVLING: Namnge vår ungdomsverksamhet

Det behövs ett forum där vi kan synas ut mot allmänheten och våra unga medlemmar. Vi har därför beslutat att skapa en ungdoms-Facebooksida i Elektrikerförbundets namn, där vi kommer jobba för att nå ut till så många unga elektriker som möjligt. Hjälp oss namnge vår ungdomsverksamhet och vinn en snygg ryggsäck!

Snart startar vi en Facebooksida som riktar sig till dig som jobbar som elektriker och är under 30 år! Vi kommer att dela med oss av saker som Elektrikernas ungdomsverksamhet gör, saker som kommer att ske, och vad som händer i Sverige vilket direkt eller indirekt påverkar ungas vardag på ett eller annat sätt. Men vi behöver hjälp av dig att komma på vad sidan ska heta!

Det bästa förslaget och motiveringen vinner en snygg ryggsäck fullpackad med roliga saker! Det är också det vinnande namnförslaget som kommer vara namnet på vår Facebooksida och det är ju en ära i sig att vara upphovsmannen till!

För att tävla måste du vara medlem eller studerandemedlem i Elektrikerförbundet men det finns inget krav på att du måste vara ung!

Tävlingen pågår i en månads tid och avslutas söndagen den 11 november 2018 klockan 23.59. Vinnaren kommer därefter att presenteras på vår Facebooksida och hemsida. Vinnaren kontaktas även via e-post eller telefon och då kommer vi även be om adress för att kunna skicka vinsten. Vinnaren utses av en jury bestående av Centralt Ungdomsansvarig, kommunikationsenheten och 1:e vice ordförande i Elektrikerna. Beslutet kan inte överklagas. Vinsten skickas till vinnaren gratis men eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om du vinner kommer vi att höra av oss till dig för att säkerställa att du är medlem i förbundet. Kontaktuppgifterna tar vi bara in för att kunna ta kontakt med dig om du vinner. Vi kommer sedan att radera dina uppgifter när tävlingen är avgjord.


Uppdaterad: